Ponudba

Podjetje Šuštar Trans d.o.o. vam ponuja:

Opravljamo različne prevoze razsutega in paletnega tovora tako v mednarodnem kot tudi notranjem prometu. Na voljo imamo vse od dvoosnih, triosnih, štiriosnih kamionov in vlačilce. Na razpolago imamo tudi različne prikolice, s katerimi lahko opravimo selitev stroja, raznega gradbenega materiala in podobno.

Izvajamo razne izkope z gradbeno mehanizacijo. Izkušnje imamo z malimi kot velikimi in zahtevnimi izkopi, urejanje okolice in objektov, urejanje poti, košnja trave in podobno. Na voljo imamo različne stroje 1,5T; 4,5T; 6T; 7,5T; 14T; 22T IN 24T , valjarje 1,5T / 7T ter razne manjše pripomočke s katerimi lažje in hitreje opravljamo izkopna dela.

V zimskem času pa opravljamo zimsko službo. Nudimo vzdrževanje cest -
posip in pluženje cest, parkirišč ter tudi odvoz snega, če je potrebno. Na voljo imamo dovolj tovornih vozil in priključkov za opravljanje zimske službe.


Proizvajamo veliko vrst betona, ki so certificirani ( IRMA) ter ga na vašo željo dostavimo na željen naslov. Na voljo imamo avtomešalce 7 m3 / 10 m3 ter avtomešalce s črpalko dolžine 24m in 28m ter tudi avtočrpalko 40 m. Imamo lasten laboratorij, v katerem vam uredimo vso potrebno dokumentacijo za beton.

Imamo svojo separacijo, s katero predelujemo kameni agregat. Ravno tako imamo pridobljen certifikat ( IRMA). Proizvajamo različne agregate, to so: 0-4P, 0-4M, 4-8, 8-16 in 16-32.Kontaktirajte nas

Vaše ime

Vaš elektronski naslov (obvezno)

Naslov sporočila

Vaše sporočilo